tisdag 23 december 2008

God Jul påven!

Har än så länge bara hunnit läsa rubriken, men har redan beslutat mig för att denna artikel förtjänar att liva upp den här bloggen lite. Kärlekens religion. Det är vad många påstår. Att inte döma, inte se ner på. Att älska din nästa - inte hata eller förakta. Men går budskapet i artikeln att tolka på något annat sätt än att påven uppmanar sina bröder och systrar inom den katolska tron att förakta och se ned på de som avviker ifrån ifrån den enligt honom av gud givna heterosexuella normen? Att vara avvikande är enligt påven: "ett sätt att förstöra Guds arbete". 


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har blivit trackaserad av homosexuella sedan 1998 då jag skojade lite med dom.
Jag är med i Röda Korset och varit med i Amnesty och Svenska Freds, har aldrig gjort någon någonting, är världens snällaste människa och har aldrig i hela mitt liv varit med om något liknande.

Joakim sa...

Jag tror inte en sekund på det du säger. du ljuger om att bli trackad

Anonym sa...

Jag har själv svårt att tro att det det finns så hatiska, fanatiska, homosexuella då jag själv känner någon enstaka, men det är faktiskt sant.

Anonym sa...

jag är katolik och jag och andra föraktar inte homosexuella för att de är homosexuella.

du är ute och cyklar.

Anonym sa...

Ja men säg ifrån om dom bråkar me dig.. dom är väl inte mer än människor som förstår var gränserna går. Om inte annat så får du slå dom på näsan för o markera tydligare.

Jag är homosexuell och har aldrig trakaserat dig. Så "vi", homosexuella i grupp, har aldrig trakaserat dig. Kanske ett par människor bestämde sig för att dom inte gilla dig dock. det händer människor emellan ibland tyvärr.

Lycka till nu med livet.